Apartmaji Mirando, Izola

Samo pet metrov od plaže !

Apartmaji Mirando vas pričakujejo v Simonovem zalivu, v Izoli, v samem arheološkem parku San Simon, zgolj pet metrov od plaže. Na voljo sta: apartma 1 (za 2 + 1 osebo) in apartma 2 (za 3 + 1 osebo). Apartmaja sta nadvse primerna za družine z majhnimi otroki, starejše in invalidne osebe, saj se nahajata v pritličju s svojim zunanjim vhodom, v zelo mirnem okolju.



Oba apartmaja sta popolnoma opremljena in imata vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih: sat TV, brezplačen Wi-Fi, klimatsko napravo. Vsak apartma vsebuje kuhinjo z jedilnico, spalnico, kopalnico in teraso s pogledom na morje. Gostom je na voljo tudi pokrito parkirišče in zunanji tuš.
Z vrta izpred apartmajev je omogočen neposreden izhod na plažo. V neposredni bližini je izolska marina in druge plaže kot na primer plaža Simonov zaliv, plaža Delfin, plaža pod Belvederjem vse do mesečevega zaliva. V bližini je tudi več trgovin in restavracij.

Plaža

Simonov zaliv je priljubljeno kopališče domačinov in turistov. Kopališče obsega v naravnem zalivu 3500 vodnih in približno 6000 kvadratnih metrov kopnih površin. Kopališče je zaradi lege in oblike idealno za družine z otroki, predvsem zaradi naravnega peščenega zaliva. Na njem so igrišča za odbojko na mivki, mali nogomet, velik vodni tobogan in peskovnik z igrali za otroke. S pomola so urejeni dostopi v vodo. Velik del kopališča je poraščen z borovci in akacijami, ki zgodnejšim obiskovalcem ponujajo prijetno senco. Pri Simonovem zalivu so v morju potopljeni ostanki nekdanjega pomola iz rimskega obdobja, ko je bilo tu locirano pristanišče Haliaetum.

Plaža
 
Izola je živahno mediteransko mesto, ki ga prepoznate po prisrčnosti in gostoljubnosti prijaznih prebivalcev. Čeprav je danes predvsem turistično središče, se njena duša še vedno ohranja v ribištvu ter pridelavi vina in olja, zaradi česar je tako zelo drugačna od sosednjih obmorskih mest. Izola svoje ime dolguje otoku, na katerem je nastala, svojo identiteto pa ljudem, ki ohranjajo tradicijo trdne skupnosti dveh narodov, njunih različnih jezikov in skupne ljubezni do svojega kraja.
V Izoli se za vsakogar najde kaj. Med vašimi počitnicami v Izoli lahko spoznavate vedno nasmejane in prijazne domačine, kulinariko ali se lahko ukvarjate s športom. Za spoznavanje kulinarike se lahko odpravite v najboljše restavracije s pridihom lokalnih dobrot in uživate v čarih starodavnega ribiškega mesteca. Plaža in različne aktivnosti vam bodo krajšale in popestrile dan.
 

Uživajte v soncu, morju in prijetnem okolju !

Apartmaji Mirando, Izola, Slovenija